Charlize Theron paljasti: Koe-esiintyminen olikin seksisessio!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Charlize Theron on paljastanut lehtihaastattelussa ensimmäisen kokemuksensa Hollywoodin casting-tilaisuuksista. Vuonna 2003 Oscar-palkinnolla Monster-elokuvasta palkitun tähden näyttelijäura ei nimittäin alkanut kovin lupaavasti.

Etelä-Afrikasta juuri Yhdysvaltoihin muuttaneena 19-vuotiaana ja tähteydestä haaveilevana näyttelijänalkuna Charlize Theron sai lupaavalta vaikuttavan kutsun koe-esiintymiseen, josta tuli kuitenkin painajainen.

– Ajattelin että oli hieman outoa kun koe-esiintyminen järjestettiin lauantai-iltana hänen kotonaan Los Angelesissa. Ajattelin kuitenkin että se on normaalia. Hänellä oli yllään Hugh Hefner -tyylinen pyjama. Menin sisään ja hän tarjosi minulle drinkkiä, Charlize Theron kertoi OK!-lehdelle.

– Ajattelin että tämä näyttelijäntyö onkin aika rentoa. Pian kävi kuitenkin hyvin selväksi mikä tilanne todellisuudessa oli. Ilmoitin heti, että mitään sellaista ei tule tapahtumaan ja että kaveri oli kutsunut kotiinsa väärän tytön!