Tältä näyttää bikinikuvausten kulissien takana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermallien nuorempaa polvea edustava kaunotar Doutzen Kroes on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman viidenneksi parhaiten tienaava supermalli. L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvonakin toimiva Doutzen Kroes nähdään nyt takahuoneen tunnelmissa.

Verkossa on nyt nimittäin julkaistu kuvasarja, jossa Doutzen Kroes nähdään bikinikuvausten kulissien takana valmistautumassa kuvauksiin. Häntä työstää valmiiksi pari miespuolista henkilöä, joiden pestistä voisivat useammatkin miehet olla kiinnostuneita. Katso kuvat tästä.

24-vuotias hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muiden muassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin katalogissa. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.