Geri Halliwell on todellinen hottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä 90-luvulla tunnetuksi tullut ja sittemmin soolouraa huonolla menestyksellä yrittänyt laulaja Geri Halliwell pitää nykyisin matalaa profiilia julkisuudessa. Nyt hän on kuitenkin osallistunut Night Of Heroes -julkkisjuhlaan Lontoossa.

Näyttävä popkaunotar oli pukeutunut upeaan vaaleanpunaiseen cocktail-pukuun, joka istui häne nykyiseen vartaloonsa todella hienosti. Asukokonaisuuteen kuului myös valkoinen tekoturkis. Katso kuvat tästä.

Taannoin Geri poseerasi Breast Cancer Care -tilaisuudessa samassa iltapuvussa kuin Vanity Fair -lehden Oscar-juhlissa seitsemän vuotta aiemmin. The Sun -lehti kaivoi arkistoistaan aikaisemman valokuvan, jonka perusteella voitiin todeta, että Geri näytti seitsemän vuoden jälkeen paremmalta kuin vuonna 2002.