Michelle Heaton kaatui rajusti Diili-ohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Michelle Heaton on joutunut noloon tilanteeseen Diili-ohjelman Irlannin version lähetyksessä. Tämänvuotisessa julkkisten Celebrity Big Brother -kilpailussa mukana ollut poptähti kompuroi nimittäin televisiokameroiden edessä.

Aikoinaan Liberty X -yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut 28-vuotias Michelle Heaton oli saapunut ohjelmaan paljastamaan Ford Fiesta -auton uuden mallin.

Aplodien saattamana lavalle saapunut kaunotar ryhtyi poistamaan miesjuontajan kanssa kangasta, jonka alla auto oli piilossa. Michelle ei kuitenkaan pimeässä huomannut lattialla rypyssä ollutta muovimattoa, johon hän lopulta kompastui ja kaatui rähmälleen lattialle. Katso video tästä linkistä tai artikkelin alta.

28-vuotias Michelle Heaton putosi tämän vuoden julkkisten BB-ohjelmasta täysin yllättäen, sillä lähetyksen alkaessa hän ei edes tiennyt olleensa mukana häätöäänestyksessä. Michelle tunnetaan siviilissä muiden muassa povipommi Katie Pricen hyvänä ystävänä.