Realitytähti Bethenny Frankel riisui eläinten hyväksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinsuojelujärjestö PETA on viime vuosina kampanjoinut ahkerasti eläinten oikeuksien puolesta erityisesti alastomien julkkisnaisten siivittämänä. Se on nimittäin käyttänyt turkisten vastaisessa mainoskampanjassaan jo lukuisia tunnettuja naistähtiä.

Näiden mainoskuvien johtoajatuksena on ollut, että alastomana poseeraava julkkisnainen toteaa mainoksessa olevansa mieluummin alasti kuin pukeutuvansa turkiksiin. Kampanjassa ovat tähän mennessä riisuneet muiden muassa Eva Mendes, Joanna Krupa, Kim Kardashian, Keeley Hazell ja Christian Serratos.

Nyt joukkoon on liittynyt myös Real Housewives of New York -realitysarjassa nähtävä Bethenny Frankel, joka poseeraa samankaltaisessa kuvassa alastomana New Yorkin kattojen yllä. Katso kuva tästä. Juliste paljastettiin ensimmäisen kerran New Yorkin Times Squarella tiistaina.