Rihanna hakkasi pahoinpitelijänsä levymyynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen seurusteleva pariskunta, Rihanna ja Chris Brown, eivät ole oikeuden päätöksen takia olla keskenään missään tekemisissä, koska Chris pahoinpiteli Rihannan kuluvan vuoden helmikuussa. Nyt ex-pari on kuitenkin ottanut yhteen levykaupoissa sillä seurauksena, että nyt Rihanna nuiji vuorostaan Chrisin.

Rihannan uusi Rated R -albumi ei ole saanut aivan odotetunlaista suosiota, sillä levy ei noussut Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi julkaisuviikollaan eikä sen jälkeenkään. Hieman lohdutusta kuitenkin tuonee tieto siitä, että Brownin levy jäi ainakin taakse.

Brownin Graffiti-albumi nousi julkaisuviikolla albumilistan sijalle seitsemän myytyään vaivaiset 102.000 kappaletta. Vertailun vuoksi todettakoon, että esimerkiksi Susan Boyle myi levyään samaan aikaan 582.000 kappaletta. Rihannan Rated R myi julkaisuviikollaan 181.000 kappaletta ja sijoittui sillä listan kolmoseksi. Laimeasta alusta huolimatta eroa ex-poikaystävään tuli kuitenkin 80.000 kappaletta.

Chrisin huonon menestyksen epäillään olevan pahoinpitelyn syytä, sillä artisti itsekin vuodatti viime viikolla tuntojaan siitä, kun maan eniten levyjä myyvä Wall-Mart -ketju ei ottanut ”naistenhakkaajan” levyä hyllyilleen. Hänen aikaisempaa Exclusive-albumiaan myytiin vuonna 2007 julkaisuviikolla peräti 294.000 kappaletta.