Tältä Tiger Woods näytti teinirakkaansa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Tiger Woodsin kouluaikainen tyttöystävä Dina Parr paljasti golffarin murtuneen kuultuaan aikoinaan oman isänsä uskottomuudesta. Nyt neitokainen on julkaissut myös tuolta ajalta peräisin olevia yhteiskuvia.

Parr ihmetteli E! Onlinelle antamassaan haastattelussa sitä kuinka Tigeristä on voinut tulla samanlainen pettäjä kuin isästään, sillä aikoinaan isän tapaus oli hänelle kova pala. Sanojensa takeeksi Parr on nyt julkaissut myös kouluaikaisia yhteiskuvia, jossa hän ja Tiger Woods poseeraavat hymyssä suin. Katso kuva tästä ja koko kuvagalleria tästä.

Tiger on kuvassa noin kuusitoista vuotias teinipoika. Pariskunta tapasi koulun opintomatkalla. Parrin mukaan he kävivät ensimmäisillä treffeillään syömässä ja elokuvissa. Valokuvissa nähdään pariskunta poseeraamassa muiden muassa joulukuusen edessä ja makoilemassa sängyssä.