Vuoden suosituimmat YouTubessa – sekava pikkupoika ja villit häät

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lähestyessä loppuaan on nyt julkaistu vuoden katsotuimpien YouTube-videoiden listaus. Itseoikeutetusti ykkösenä on muihin hittivideoihin verrattuna moninkertaisella erolla Britain’s Got Talent -kilpailussa toiseksi sijoittunut Susan Boyle.

Parhaillaan Yhdysvalloissa albumilistan ykkösenä esikoislevyllään komeilevan Susan Boylen esityksen eri videoita on katsottu jo huimat 120 miljoonaa kertaa. Tuloksella hän rikkoi jo muutaman viikon päästä esityksestään maailman katsotuimman YouTube-videon rajapyykin. Tässä video vielä muistojen verestämiseksi.

Toisena katsotuimpien listalla on pikkupoika David, joka kertoo oudoista tuntemuksistaan hammaslääkärireissun jälkeen. Lääketokkuraista poikaa on katsottu tähän mennessä jo 37 miljoonaa kertaa.

Kolmanneksi katsotuin on valloittava häävideo ”JK Wedding Entrance Dance”, joka on katsottu 34 miljoonaa kertaa.

Neljäntenä listalla on Twilight – Uusikuu -elokuvan traileri, joka on katsottu 23 miljoonaa kertaa.

Viidentenä on Evian-vesimerkin ”Evian Roller Babies” -mainos, jonka tähtinä nähdään pikkuvauvoja rullaluistelemassa. Mainoksen eurooppalaisen version on nähnyt lähes 14 miljoonaa katsojaa ja amerikkalaisen version lähes 12 miljoonaa ihmistä. Yhteensä mainoksen eri versiot on katsottu jo 27 miljoonaa kertaa.