Irina Sheikistä kuullaan vielä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien joukkoon ilmaantuu harvoin uusia kasvoja, vaikka tulokkaita riittää huimasti. Yksi seuraamisen arvoisista tuoreemmista kaunottarista on venäläissyntyinen Irina Sheik. Amerikkalaisrokkarin kanssa nykyisin seurustelevasta tähdestä veikataan ensi vuoden kovaa nousijaa mallimarkkinoilla.

Verkossa äskettäin julkaistuissa lievästi jouluhenkisissä valokuvissa Irina Sheik (myös Irina Shreik) nähdään poseeraamassa todella näyttävässä uima-asussa suurehkon vihreän puun tai pensaan siimeksessä. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Irina Sheik, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kuten Annabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin kuitenkin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Tuleva huippumalli seurustelee nykyisin Linkin Park -yhtyeen rumpali Rob Bourdonin kanssa.