Jessica Hart on Australian uusi bikinihottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurelle yleisölle ainakin Australian ulkopuolella vielä tuntematon Jessica Hart on saanut kuluneen vuoden aikana jalkansa hyvin mallimaailman ovien väliin, sillä hän poseerasi alkuvuodesta arvostetussa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.

Kengurumaan kaunottarelle povataan nyt menestyksekästä uraa mallimaailmassa, ja häntä onkin jo kutsuttu 2000-luvun Brigitte Bardotiksi. Tällä kertaa Jessica Hart on ikuistettu viettämässä hyvin ansaittua vapaapäiväänsä rannalla. Hän ei juuri ihmetellyt ympärillään pyörivää kuvaajaa, vaan otti rohkeasti kontaktia kameraan, vaikka kyseessä ei ollutkaan varsinainen kuvaussessio. Katso kuvat tästä.

23-vuotias australialaissyntyinen Jessica Hart tunnetaan vartalonsa lisäksi myös etuhampaidensa välissä olevasta raosta, josta on muodostunut hänen tavaramerkkinsä. Neitokainen löydettiin malliuralle jo 15-vuotiaana Melbournessa sijaitsevasta ostoskeskuksesta, ja pian hän huomasi jo poseeraavansa Australian Vogue-lehden kannessa. Vuonna 2000 Jessica voitti Dolly Magazine -lehden mallikilpailun. Viime vuosina hän on toiminut muiden muassa Guessin, Triumphin ja Espiritin mallina.