Paparazzi törmäili jälleen – kolaroi näyttelijän auton kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtiä kiivaasti vaanivat paparazzit ovat viime aikoina aiheuttaneet useita liikenneonnettomuuksia seuratessaan kohteitaan Hollywoodin ja Beverly Hillsin vilkkaassa liikenteessä. Tällä kertaa törmäyksen kohteeksi on joutunut näyttelijäkaunotar Anne Hathaway.

Viranomaiset vahvistivat Yahoo Newsille, että polkupyörällä liikkeellä ollut paparazzikuvaaja törmäsi Hathawayn autoon keskiviikkona Länsi-Hollywoodissa. Onnettomuus tapahtui, kun näyttelijätär oli kääntymässä risteyksessä oikealle. Kuvaaja sai rytäkässä ruhjeita ja auto kärsi pintavaurioita, mutta kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut vakavasti.

Anne Hathaway oli tapahtumahetkellä autossaan matkustajana, sillä ajoneuvoa kuljetti hänen poikaystävänsä Adam Shulman. Poliisit katsoivat pöräilijän paparazziksi, koska hänellä oli mukanaan ammattilaiskamera, jossa oli pitkä objektiivi. Silminnäkijöiden mukaan kuvaaja polki suurella nopeudella. Poliisi vahvisti, että paparazzi oli syyllinen onnettomuuteen, mutta häntä ei pidätetty.