TIger Woodsin vaimo turvautui Victoria Beckhamiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä viikonloppuna aviomiehensä Tiger Woodsin kotoa lehtitietojen mukaan pois muuttava ruotsalaissyntyinen Elin Nordegren on samojen väitteiden mukaan päättänyt hakea avioeroa miehestään.

Tuoreimpien tietojen mukaan hän haluaisi kuitenkin vielä yrittää suhteen pelastamista. Brittiläinen The Sun -lehti uutisoi, että Nordegren olisi kääntynyt asiassa Victoria Beckhamin puoleen. Victorialla ja hänen urheilijamiehellään David Beckhamilla oli viitisen vuotta sitten vakava kriisi, kun lehdistö väittä Davidin pettäneen vaimoaan toisen naisen, Rebecca Loosin, kanssa.

Nyt Woodsin vaimon kerrotaan tavanneen Victorian Los Angelesissa järjestetyissä salaiseksi tarkoitetuissa tapaamisissa. Ajatus tapaamisiin tuli lehden mukaan Nordegrenin ystäväpiiriltä. Heidän mukaansa Elin tarvitsee nyt tukea ja opastusta joltain, joka on ollut aiemmin vastaavassa tilanteessa. Victorian ei tosin tarvinnut nähdä kuinka rakastajattaria löytyy tusinan verran ja kuinka oma mies tunnustaa julkisesti uskottomuutensa.