Uhkea Fergie käänsi katseet leffajuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeestä tunnetuksi tullut ja sittemmin myös menestyksekästä soolouraa tehnyt Stacy ”Fergie” Ferguson on viime aikoina nähty esiintymässä seksikkäissä alusasuissa muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin muotinäytöksessä.

Nyt popparineitokainen on pukeutunut astetta tyylikkäämpään asuun, sillä hänet kuvattin viikonloppuna Nine-elokuvan New Yorkin ensi-illassa. Hänellä oli yllään näyttävä valkoinen täyspitkä iltapuku, jossa oli havaittavissa vaikutteita antiikin Kreikasta. Asu tosin luultavasti korosti ylävartalon paljaita osia hieman enemmän kuin ammoisina aikoina. Katso kuvat tästä.

Syksyllä Fergie ja hänen aviomiehensä Josh Duhamel olivat otsikoissa pettämishuhujen merkeissä. Josh kiisti harrastaneensa seksiä atlantalaisen stripparin kanssa, ja Fergie kertoi puolestaan pitävänsä myös kahden naisen välistä seksiä pettämisenä. Jatkossa Fergie aikoo kuitenkin pidättäytyä lesbosuhteista.

– Minusta naiset ovat kauniita, ja minulla on ollut hauskaa myös naisten kanssa. En yhtään häpeä sitä. Ongelma on, että rakastan myös miehiä, mutta se että nautin myös naisista ei anna minulle oikeutta avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin. Olen oppinut terapeuttini kanssa käymissä keskusteluissa, että myös suhde naisen kanssa on pettämistä, Fergie kertoi The Advocate -lehden haastattelussa.