Lehti: Rihanna sängyssä Justin Timberlaken kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen viihdelehti Star Magazine nousi tällä viikolla otsikoihin väittäessään, että Tiger Woods ja poptähti Jessica Simpson olisivat harrastaneet seksiä golf-kilpailujen yhteydessä. Väite kuitenkin kiistettiin kaikilta tahoilta.

Nyt samainen julkaisu kertoo, että r&b-laulaja Rihanna ja poptähti Justin Timberlake olisivat puolestaan löytäneet toisensa. Toissaviikolla molemmat tähdet olivat mukana julkkisjuhlissa New Yorkissa, mutta tuolloin he pitivät hajurakoa toisiinsa. Rihannan ystäväpiiriin kuuluvan henkilön väitetään nyt paljastaneen suhteen lehdelle.

– Rihannalla ja Justinilla on jälleen täysi höyry päällä.

– Rihanna soitti ystävälleen ja kertoi että hänellä on pieni salaisuus jaettavana. Hän kertoi pokanneensa Justinin. Hän kertoi sen olleen erittäin hyvää, kuumaa ja villiä, ja että se oli yksi parhaista kuhertelusessioista, joita hän on koskaan kokenut, lähde väitti.

Justin Timberlake seurustelee kuitenkin edelleen näyttelijätär Jessica Bielin kanssa. Taannoin he kuitenkin ilmoittivat suhteen olevan vapaamielinen. Rihanna ei kuitenkaan ole lähteen mukaan tästä mielissään.

– Rihanna pitää koko tilannetta nolona hänelle. Hän on kuitenkin soitellut Justinille keskeytyksettä. Hän haluaa tehdä sen uudelleen. Rihanna kysyi Justinilta mikä on hänen ja Jessican tilanne, ja Justin kertoi heillä olevan ongelmia.