Hiphop-tähden koko seurue rajavartijoiden haaviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden ja muiden päihteiden takia jo useammankin kerran viranomaisten kanssa tekemisiin joutunut hiphop-artisti Lil’ Wayne on jälleen jäänyt viranomaisten haaviin.

Suosittu artisti, oikelta nimeltään Dwayne Carter Jr., otettiin kiinni Texasin rajavartijoiden toimesta, mutta tarkempaa syytä tilanteeseen ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. Viranomaiset ovat kuitenkin vahvistaneet Lil’ Waynen olevan edelleen kiinni otettuna, mutta häntä ei ole kuitenkaan vielä pidätetty. Asian tutkimukset ovat vielä kesken, TMZ uutisoi.

Asiaan tuo oman lisävärinsä se, että samalla yksitoista muutakin samaan seurueeseen kuulunutta otettiin kiinni rajavartijoiden toimesta. Kiinniotto tapahtui Falfurriasin kaupungissa noin 160 kilometriä Meksikon rajalta. Lisätietoja tapauksesta odotetaan lauantain aikana.

Päivitys klo 11:45: Viranomaiset ovat vahvistaneet, että seurueen kahdesta keikkabussista löytyi tarkistuksessa marijuanaa.