Alicia Keys bikineissä lomavideollaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-lauljaa Alicia Keys nousi vuosi sitten otsikoihin lomailtuaan Australiassa ja päädyttyään bikineissä paparazzien tähtäimiin. Tänä vuonna kaunotar lomaili Dubaissa, jossa kuvattu seurueen oma lomavideo on nyt päätynyt verkkoon.

Videolla nähdään kuinka bikiniasuinen Alicia Keys valmistautuu ensin rannalla vesihiihtoon ja sen jälkeen poppari keroo itse kameralle suunnitelmistaan. Lopulta Alicia nähdään myös vesihiihtämässä, mutta ensimmäinen yritys päättyy nopeaan kaatumiseen. Toisella yrittämällä neitokainen pääsee jo hiihtämään. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Musiikkiurallaan Alicia Keys on menestynyt viime aikoina upeasti. Hänen As I Am -albuminsa oli valtava menestys ja kuluneeseen vuoteen kuului myös Jack Whiten kanssa toteutettu yhteisprojekti. Tähdet työstivät tunnusmusiikin uuteen James Bond -elokuvaan Quantum Of Solace sen jälkeen, kun Amy Winehouse oli iskenyt hanskat tiskiin projektin suhteen.