Televisiotähti kiinni pedofiliasta – katso pidätysvideo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu amerikkalainen televisiotähti ja tanssiohjelman koreografi Shane Sparks pidätettiin perjantaina aamulla hänen Hollywoodin asunnossaan. Mies kuljetettiin pidätyksen jälkeen Van Nuysiin, jossa hänelle määrättiin 590.000 dollarin takuusumma.

Asiasta uutisoineen E! Onlinen mukaan pidätys liittyy lapsen seksuaalisen hyväksikäytön poliisitutkintaan. Sparks pidätettiin yhteensä yhdeksästä vuodesta 1994 alkaen tapahtuneesta teosta epäiltynä. Lehden saamien tietojen mukaan miehen uhri olisi ollut tuolloin kymmenen vuotta Sparksia nuorempi, eli 14-vuotias.

Pedofilia olisi epäilyjen mukaan jatkunut vuoteen 1997 saakka. Rikosilmoituksen oli tehnyt uhri, jonka nimi on kuitenkin pidetty salassa. Shane Sparks on ollut menestyksekkäällä urallaan jopa Emmy-palkinnon ehdokkaana. Hän on ollut mukana useissa realityohjelmissa. TMZ on julkaissut pidätyksestä myös uutisvideon, joka löytyy tästä.