Tara Reid estottomissa alastonkuvissa Playboyssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka American Pie -elokuvien tähti Tara Reid poseeraa maineikkaan Playboy-miestenlehden seuraavan numeron kannessa ja sisäsivuilla. Tuolloin julkaistiin vain kansikuva, mutta nyt muutkin otokset ovat päätyneet verkkoon.

Jo aiemmin kuvien väitettiin olevan Tara Reidin rohkeimmat  kuvat koskaan, ja lupaus on ilmeisesti myös lunastettu. Näyttelijäneitokainen nähdään nimittäin poseeraamassa myös täysin alastomana. Kuvien tyylikkyydestä voidaankin sitten olla montaa mieltä. Katso kuvat tästä tai tästä.

34-vuotias Tara Reid on esiintynyt uransa alkuvaiheen saippuasarjojen jälkeen myös elokuvamaailmassa. B-luokan komedioiden lisäksi hänen uralleen mahtuu myös pari menestyselokuvaa, kun hänet kiinnitettiin aikoinaan American Pie -elokuvien tähdeksi. 2000-luvulla menestysroolit ovat kuitenkin antaneet odottaa itseään. Vuonna 2010 Tara Reid nähdään elokuvassa Land Of Canaan.