Tässäkö joulun seksikkäimmät cheerleaderit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulutunnelmat valtaavat viimeistään näinä päivinä maailmaa, ja samalla jouluisan punaiseen pukeutuvat myös muutkin kuin tontut. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat muiden muassa Tampa Bay Buccaneers -joukkueen cheerleaderit.

Amerikkalaisen jalkapallon suositussa ottelussa cheerleader-kaunottaret olivat nimittäin sonnustautuneet joulun kunniaksi tonttumaisiin, mutta hieman keskimääräistä tottuasua paljastavampiin hepeneisiin. Floridalaiset neitokaiset käänsivät varmasti ainakin miesyleisön katseet. Katso kuvat tästä ja varsinainen kuvagalleria tästä.

Nyt kyseessä oli siis NFL, eli amerikkalainen jalkapallo. Osataan sitä rapakon takana toki muidenkin lajien parissa, sillä NBA-koripalloliigan pelissä nähtiin äskettäin lähes yhtä tyylikkäitä tonttukaunottaria, jotka olivat tosin pukeutuneet vihreään. Katso kuvat tästä.