32-vuotias suosikkinäyttelijä Brittany Murphy menehtyi sydänkohtaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri tulleen tiedon mukaan 32-vuotias suosikkinäyttelijä Brittany Murphy on kuollut. Hänen kerrotaan menehtyneen varhain tänä aamuna sydänkohtaukseen.

Asiasta ensimmäisenä kertonut amerikkalainen viihdesivusto TMZ uutisoi Murphyn sydämen pysähtyneen, ja ettei sydäntä saatu enää käynnistettyä. Hätäpuhelu tehtiin Murphyn aviomiehen Simon Monjackin Los Angelesissa sijaitsevasta asunnosta kahdeksan aikaan aamulla.

Julkaisun mukaan näyttelijättären äiti oli löytänyt tyttärensä tajuttomana suihkusta. Elvytystoimet aloitettiin välittömästi ja Brittany Murphy kiidätettiin miehensä kotoa vajaan kymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan Beverly Hillsin Cedars-Sinain sairaalaan, mutta häntä ei saatu enää elvytettyä.