Amy Winehouse sittenkin kihloissa – lapsia suunnitelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Amy Winehouse paljasti pari viikkoa sitten aikovansa avioitua uudelleen ex-miehensä Blake Fielder-Civilin kanssa. Neitokaisen väitettä ei kuitenkaan uskottu lehdistössä, sillä pariskunta erosi kuluvan vuoden heinäkuussa varsin riitaisena Amy Winehousen petettyä Blakea toisen miehen kanssa Karibian lomallaan.

Huhuja pariskunnan suhteen lämpenemisestä on liikkunut jo syyskuusta saakka, kun heidät nähtiin viettämässä romanttista iltaa yhdessä. Nyt asiaan on saatu lisävahvistusta. Vankilassakin taannoin pitkään istunut Fielder-Civil on nimittäin vahvistanut olevansa jo toistamiseen kihloissa Winehousen kanssa. Hänen mukaansa pariskunta aikoo avioitua uudelleen ja hankkia myös lapsia, The Sun uutisoi.

Tuoreiden kuvien perusteella Winehouse on ottanut uudelleen käyttöönsä myös pariskunnan vanhan vihkisormuksen. Amyn on myös nähty käyvän tapaamassa Blakea tämän kotona. Pariskunnan tilanne on muuttunut selvästi viime kesästä, sillä he ovat molemmat päässeet eroon huumeista ja muista päihteistä.

Uusimmat