Johanna Tukiainen: Lehtiväitteet eivät pidä paikkaansa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen oli kuluneella viikolla otsikoissa väitetyn pahoinpitelyn merkeissä. Nyt uutisoinnista närkästynyt Tuksu oikoo virheellistä uutisointia blogissaan.

– Luin uusimmasta Seiskasta jutun koskien minua, mikä sisältää useita eri asiavirheitä. Kun kuitenkin suurin osa ihmisistä uskoo että kaikki painettu sana on totta, niin oikeuteeni kuuluu korjata jutun virheet. Oikeuteni on kuitenkin korjata juttuja jos näen niissä selkeästi asiavirheitä.

Johanna Tukiainen kirjoittaa, että julkisuudessa esitetyt väitteet veitsellä uhkailemisesta ja poliisin vastustamisesta eivät pidä paikkaansa.

– Jutun mukaan olisin heilunut jonkun ”veitsen kanssa silloin kun poliisit tulivat sisälle.” Ei pidä paikkaansa, meidän asunnossamme ei edes ole mitään veitsiä tällä hetkellä, sillä ex-mieheni on vienyt ne rakentamaansa taloon Siuntioon.

– Väittämä jossa sanotaan, että vastustin poliiseja ei sekään ihan pidä paikkaansa. Olin ihan rauhallinen kun he tulivat paikalle, mutta vastustin sitä että he meinasivat väkipakolla raahata minut asunnosta ulos ilman kotiavaimiani.

Samassa blogikirjoituksessaan Tuksu ihmettelee kuinka hän olisi voinut pahoinpidellä ex-miestään, joka on 193 pitkä ja joka painaa ainakin sata kiloa. Neitokaisen mukaan tuon kokoinen mies kykenee kyllä puolustamaan itseään.