Näin Tiger Woods sai pokattua kaunottarensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan julkisuudessa vellovaa suhdekohua Orlandon asunnolleen paennut golf-tähti Tiger Woods onnistui kellistämään uskomattoman määrän kaunottaria ennen kuin hänen uskottomuutensa tuli julki. Nyt New York Post -lehti on selvittänyt kuinka tämä kaikki onnistui.

Lehden mukaan Tiger Woods oli vakituinen vieras strippiklubeilla, joissa hän kuitenkin käyttäytyi kuin olisi ollut ensimmäistä kertaa paikalla. Vierailuista ei päätynyt valokuvia julkisuuteen, koska hänen taustajoukkonsa osasi ehkäistä jo ennalta luvattomien valokuvien ottamisen.

Aivan kaikkia vuotoja ei onnistuttu kuitenkaan tukkimaan etukäteen, sillä National Enquirer sai lopulta vihiä Woodsin suhteesta tämän kodin lähistöllä sijaitsevan ravintolan tarjoilijan Mindy Lawsonin kanssa. Tigerin uusiseelantilainen turvamies Steve Williams ja manageri Mark Steinberg onnistuivat kuitenkin estämään lehtijutun lupaamalla että Tiger poseeraa maksutta saman konsernin Men’s Fitness -lehden kannessa.

Kaupungilla liikkuessaan Tiger Woods varoi visusti olemassa missään yhteydessä naisiin, joista hän oli kiinnostunut. Tigerin seurueen muut jäsenet hoitivat naisten suostuttelun intiimeille treffeille golf-tähden kanssa.

– Se oli hyvin huomaamatonta. Hän osoitti jotain naista sormellaan ja kysyi ”Kuka tuo on?”. Sitten joku meni naisen luokse ja sanoi, että Tiger Woods haluaa tavata hänet. He eivät koskaan poistuneet paikalta kaksin, yökerhopomo Rocco Ancarola paljasti lehdelle.