Ryan Phillippe loukkaantui juoksumatolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Ryan Phillippe on loukkaantunut erikoisissa merkeissä. Näyttelijä Reese Witherspoonin kanssa aikoinaan naimisissa ollut ja Crash-elokuvan myötä läpimurtonsa Hollywoodin A-sarjaan tehnyt supertähti loukkasi nimittäin jalkansa juostessaan juoksumatolla omassa kodissaan.

Asiasta kertoneen TMZ-julkaisun mukaan Ryan Phillippe olisi treenannut juoksumatolla ilman kenkiä ja niin innokkaasti, että hänen vasempaan jalkaansa tuli rasitusmurtuma. Phillippe kuvattiin torstai-iltana Hollywoodin yössä, ja kuvista nähdään kuinka hänellä on jalassaan kipsi tai muu tuki.

Ryan Phillippe ja Reese Witherspoon erosivat vuonna 2006 seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Liitosta syntyi kaksi lasta. Sittemmin Reese seurusteli näyttelijä Jake Gyllenhaalin kanssa, mutta pari vuotta kestänyt suhde päättyi joulukuun alussa. Reese Witherspoon on voittanut parhaan naispääosan Oscarin Walk the Line -elokuvan roolistaan June Carter Cashina.