Näyttelijäkaunottaren kuolema tyrmistytti supertähdet – seuraa blogikirjoituksia reaaliajassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tieto tänään menehtyneen näyttelijätär Brittany Murphyn kuolemasta leviää parhaillaan nopeasti supertähtien parissa. Lukuisat tähdet ovatkin jo kommentoineet traagista tapahtumaa myös Twitter-blogeissaan ja ilmaisseet surunvalittelunsa tapahtuneesta.

Viihdelehti Staran äskettäin käynnistämässä Jetset Live! -palvelussa voidaan seurata reaaliajassa kuinka supertähdet ympäri maailmaa reagoivat pidetyn tähden yllättävään ja äkilliseen poismenoon. Siirry Jetset Live! -palveluun tästä.

– Ei voi olla. Ei Brittany Murphy, Solange Knowles kirjoitti.

– Brittany Murphy oli uskomaton valo niin monille ihmisille. Hänen hymynsä oli tarttuvaa. Rukoilen hänen läheistensä ja rakkaidensa puolesta, Jessica Simpson kirjoitti.

– Huumeet tappavat. Lindsay Lohan ja Courtney Love herätkää! Menkää vieroitukseen ennen kuin on liian myöhäistä. R.I.P. Brittany Murphy, Perez Hilton kirjoitti.

– Tänään maailma menetti pienen palan auringonpaistetta. Nähdään toisella puolella, Ashton Kutcher lähetti viestinsä Murphylle.

– Olen shokissa siitä että Brittany Murphy on kuollut! Clueless on yksi kaikkien aikojen suosikkielokuvistani, Kim Kardashian kirjoitti.

Lisää kirjoituksia tulee koko ajan kiihtyvällä tahdilla, kun sana ikävästä kuolemantapauksesta kiirii Hollywoodissa.