Näyttelijäkaunottaren kuolema tyrmistytti supertähdet – seuraa blogikirjoituksia reaaliajassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tieto tänään menehtyneen näyttelijätär Brittany Murphyn kuolemasta leviää parhaillaan nopeasti supertähtien parissa. Lukuisat tähdet ovatkin jo kommentoineet traagista tapahtumaa myös Twitter-blogeissaan ja ilmaisseet surunvalittelunsa tapahtuneesta.

Viihdelehti Staran äskettäin käynnistämässä Jetset Live! -palvelussa voidaan seurata reaaliajassa kuinka supertähdet ympäri maailmaa reagoivat pidetyn tähden yllättävään ja äkilliseen poismenoon. Siirry Jetset Live! -palveluun tästä.

– Ei voi olla. Ei Brittany Murphy, Solange Knowles kirjoitti.

– Brittany Murphy oli uskomaton valo niin monille ihmisille. Hänen hymynsä oli tarttuvaa. Rukoilen hänen läheistensä ja rakkaidensa puolesta, Jessica Simpson kirjoitti.

– Huumeet tappavat. Lindsay Lohan ja Courtney Love herätkää! Menkää vieroitukseen ennen kuin on liian myöhäistä. R.I.P. Brittany Murphy, Perez Hilton kirjoitti.

– Tänään maailma menetti pienen palan auringonpaistetta. Nähdään toisella puolella, Ashton Kutcher lähetti viestinsä Murphylle.

– Olen shokissa siitä että Brittany Murphy on kuollut! Clueless on yksi kaikkien aikojen suosikkielokuvistani, Kim Kardashian kirjoitti.

Lisää kirjoituksia tulee koko ajan kiihtyvällä tahdilla, kun sana ikävästä kuolemantapauksesta kiirii Hollywoodissa.

Uusimmat