Paris Hilton paljasti vahingossa hameenalusensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kohuotsikoista ja paljastelukuvista poissa pysytellyt superjulkkis Paris Hilton on keskittynyt lähinnä liiketoimiinsa ja seurusteluun poikaystävänsä Doug Reinhardtin kanssa. Nyt hän on kuitenkin esitellyt tahattomasti hameenalustaan kuvaajille.

Paris Hilton oli nimittäin juuri saapunut autollaan Länsi-Hollywoodissa sijaitsevalle The House -klubille, kun paparazzit tuttuun tapaansa ympäröivät hänet. Parisilla oli kädet täynnä tavaraa, kun hän kantoi mukanaan muiden muassa matkapuhelintaan ja Karl Lagerfeldin lahjapakkausta. Katso kuvat tästä.

Neitokainen ei siten tullut kiinnittäneeksi tarpeeksi huomiota asuunsa ja sen riskeihin, joten autosta noustessaan häen sinimusta mekkonsa tuli paljastaneeksi sisältönsä. Kaikeksi onneksi Hiltonilla oli – tällä kertaa – jalassaan mustat sukkahousut, joten intiimipaikat pysyivät piilossa.