Rihannan ökykengät ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on poseerannut viime päivinä Lontoon talvikeleissä paparazzeille lähinnä paksuissa talvitamineissa ja turkispuuhkissa, mutta ennen Euroopan reissuaan neitokainen ikuistettiin myös hieman kevyemmässä asussa.

Rihanna kuvattiin nimittäin viime tiistaina New Yorkissa mustaan minijakkuun ja mustiin housuihin pukeutuneena. Hänen vyötäisillään oli leveä kullanvärinen vyö, mutta erityisesti huomiota herättivät kuitenkin hänen kenkänsä. Ne olivat nimittäin kullanväriset ja harvinaisen rajut ”luomukset”, joissa näytti olevan runsaasti kultaisia piikkejä. Katso kuvat tästä.

Asiasta kertonut The Sun -lehti vitsaileekin, että kyseessä olisi jonkinlainen itsepuolustuksen väline, mikäli Rihanna ei halua ihmisten tunkeutuvan liian lähelle. Lontoossa Rihanna julkisti lisätietoja ensi kesän Euroopan kiertueestaan, joka käynnistyy 7. toukokuuta Birminghamista.