Supersuosittu teinitähti iskee hanskat tiskiin – fanit tyrmistyivät!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti, laulaja-näyttelijä Miley Cyrus on ilmoittanut jättävänsä musiikkiuransa ainakin toistaiseksi. Hannah Montana -televisiosarjan myötä tähdeksi noussut ja sittemmin myös erittäin menestyksellistä musiikkiuraa tehnyt teinitähti haluaa nimittäin pitää luovan tauon.

17-vuotias Miley Cyrus kertoi haluavansa päästä eroon popmusiikista ja teinipopparin imagostaan keskittyäkseen jatkossa rockimpaan musiikkiin. Tätä siirtymää varten hän on päättänyt lopettaa laulu-uransa joksikin aikaa, jotta voisi hioa uuden räväkämmän tyylinsä valmiiksi.

– Haluan tehdä viimeisen poplevyni, jota olen parhaillaan jo äänittämässä. Haluan sen olevan viimeinen levyni hetkeen, koska haluan pitää taukoa ja tehdä jatkossa musiikkia josta itse pidän, Miley Cyrus kertoi brittiläisen GMtv-televisiokanavan haastattelussa.

Mileyn miljoonat innokkaat fanit ovat tyrmistyneet idolinsa yllättävästä ilmoituksesta ja siitä, että Miley ei oman lausuntonsa mukaan itse pidä musiikista, jota hän tällä hetkellä tekee.