Tämä Tiger Woodsin rakastajatar palkattiin jo nakukuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtavan suhdekohun keskiössä oleva Tiger Woods piilottelee edelleen Orlandossa sijaitsevan ökyasuntonsa kätköissä, mutta hänen lukuisat rakastajattarensa ovat huomanneet oman 15-minuuttisensa tulleen.

Tähän mennessä rakastajattaria on ilmaantunut jo ainakin 15 ja määrä kasvaa edelleen. Ensimmäinen julkisuuteen joulukuun alussa astunut rakastajatar oli Jaimee Grubbs, joka on ottanut kaiken mahdollisen irti äkillisestä julkisuudestaan. Nyt hänet on kiinnitetty paljastelemaan vartaloaan Maxim-lehden tulevan numeron sivuille.

Lehden kuvat julkaistaan siis vasta myöhemmin, mutta tumman kaunottaren bikinikuvia julkaistiin verkossa jo pari viikkoa sitten. Kuvat on ikuistettu auringonlaskun aikaan rannalla, jossa näyttävä Jaimee Grubbs on keikistellyt kameran edessä punaiset bikinit yllään. Katso kuvat tästä.