Brittany Murphy langanlaihana viimeisessä julkisessa esiintymisessään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen yllättäen sydänkohtaukseen kuollut Hollywood-tähti Brittany Murphy kuvattiin joulukuun alussa viimeisessä julkisessa esiintymisessään, kun hän oli vieraana Tt Collectionin pop-up -myymälän avajaisissa Los Angeleissa.

Tuolloin Brittany Murphy vaikutti People-lehden mukaan hyvävointiselta, mutta lehdet kiinnittivät erityisesti huomiota hänen langanlaihaan olemukseensa. Avajaisten punaisella matolla kuvattu tähti oli laihempi kuin koskaan aiemmin, mikä aiheutti tuolloin epäilyjä syömishäiriöstä. Katso kuva tästä.

Ystävänsä Tiffany Saidnian suunnittelemaan pikkumustaan pukeutuneen ja hymyillen kameroille poseeranneen Murphyn puheissa mikään ei vittannut ongelmiin, sillä hän kertoi innokkaasti perheestään, Access Hollywood kertoi.

– Olen siunattu kun minulla on näin upea ja rakastava aviomies. Vietän nykyisin enemmän aikaa perheeni kanssa kuin kukaan muu tässä maailmassa, Brittany Murphy kommentoi julkaisulle.