Brittany Murphy oli sairaana ennen kuolemaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen yllättäen aviomiehensä omistamassa asunnossa menehtynyt näyttelijä Brittany Murphy oli amerikkalaislähteiden mukaan erittäin sairas ennen kohtalokasta sydänkohtaustaan. Hän oli sairastanut jo useamman päivän ajan.

TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Brittany Murphy oli joutunut ottamaan reseptilääkkeitä jo muutaman päivän ajan, koska hänellä oli flunssan kaltaisia oireita. Sunnuntaina, vain muutamaa tuntia ennen kuolemaansa, hän alkoi yllättäen oksentaa ja tunsi itsensä erittäin sairaaksi. Eilen viranomaiset kertoivat, että äiti löysi tyttärensä elottomana suihkusta ja soitti välittömästi apua. Suihkussa oli huomattava määrä oksennusta.

Julkaisun mukaan näyttelijättären kotoa löytyi runsaasti reseptilääkkeitä, jotka oli kirjoitettu hänelle itselleen sekä hänen äidilleen ja aviomiehelleen Simon Monjackille. Laittomia aineita tai huumeita asunnosta ei ole löytynyt. Nyt epäillään, että Brittanyn huono kunto ja reseptilääkkeet olisivat voineet aiheuttaa sydänkohtauksen. Varmuus kuolinsyystä saadaan kuitenkin vasta myöhemmin.