Brittany Murphyn viimeinen uudenvuoden lupaus: ”Haluan lapsen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen traagisesti kotonaan sydänkohtaukseen menehtynyt Hollywood-tähti Brittany Murphy nähtiin vielä reilut pari viikkoa sitten Tt Collection -kaupan avajasten punaisella matolla Los Angelesissa. Tuolloin iloinen suosikkinäyttelijä kertoi odottavansa innolla alkavaa vuotta, ja hän paljasti samalla myös uudenvuoden lupauksensa.

– Uudenvuoden lupauksena haluan saada lapsen ensi vuonna. Mutta se on aika iso lupaus, Brittany Murphy kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Päivää ennen 3. joulukuuta järjestettyjä kaupan avajaisia Murphy osallistui myös Across The Hall -elokuvan ensi-iltaan. Hän itse näyttelee vuonna 2008 kuvatussa elokuvassa. People-lehti tavoitti elokuvan ohjaajan, joka oli luonnollisesti järkyttynyt nuoren tähden kuolemasta.

– Tämä on shokki, Alex Merkin kommentoi lehdelle ja lisäsi Brittanyn olleen erittäin omistautunut, lahjakas ja kova tekemään töitä.