Euroviisuvoittaja lahjoitti rahaa suomalaiskoululle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroviisuvoittaja Alexander Rybak on tehnyt 1.500 euron rahalahjoituksen helsinkiläiselle Kruununhaan yläasteelle. Lahjoitus on kiitos vierailusta koululle, jossa Rybak vieraili ja esiintyi syyskuussa. Kruunhaan yläaste ohjaa lahjoituksen koulun vanhempainyhdistykselle, joka tukee oppilaiden musiikki- ja tanssiharrastuksia.

Lahjoitus on julkistettu tänään koulun oppilaille videotervehdyksen kera. Suomessa useaan otteeseen tänä vuonna vieraillesta Alexander Rybakista on tullut suuri maamme ystävä. Erityisen suuren vaikutuksen tähteen teki syyskuinen vierailu Kruununhaan yläasteelle 45 Minuuttia -ohjelman kuvausten aikana. Kouluvierailun ohjelmaan kuului lähinä musisointia.

Oppilaat esittivät Rybakille oman sovituksensa Coldplayn Viva La Vida -kappaleesta ja lisäksi Rybak ja koulun oppilaat soittivat yhdessä Alexanderin Euroviisukappaleen Fairytale. Rybakin vierailu koululla on myös tallennettu tuoreelle Fairytale The Movie -DVD:lle, joka julkaistiin 2. joulukuuta.