Aviomies hakee eroa suosikkilaulajasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme syksyllä kuinka näyttelijä Eddie Cibrian on bongattu poptähti Leann Rimesin seurassa, vaikka molemmat olivat tahoillaan naimisissa. Cibrianin vaimo Brandi Granville ilmoitti tuolloin Rimesille lehtihaastattelun välityksellä ”Pidä hyvänäsi!” Nyt asia on saanut uusia käänteitä.

Ensin Granville ilmoitti hakevansa avioeroa Cibrianista, kun kuvat miehestä romanttisella illallisella Rimesin kanssa levisivät julkisuuteen. Tuolloin Leann Rimes oli kuitenkin vielä naimisissa, joskin asumuserossa, Dean Sheremetin kanssa. Tämän jälkeen Rimes haki avioeroa Sheremetistä. Tänään julkaistujen tietojen mukaan nyt myös Sheremet olisi hakenut eroa Rimesistä, joten pian poppari ja näyttelijä ovat valmiit perustamaan uusioperheen.

Asiasta uutisoineen UsMagazinen mukaan Rimesin mies vaatii elatusapua ja asianajokulujensa maksamista. Pariskunnan tiedotteen mukaan he eroavat ystävinä, mutta sekavan pettämiskohun perusteella sitä on vaikea uskoa.

36-vuotias Eddie Cibrian kiinnitettiin äskettäin mukaan suositun CSI: Miami -televisiosarjan rooliin ja lisäksi myös tulevaan Washington Field -sarjaan. Aiemmin hän on tähdittänyt muiden muassa Samantha Who?, Ruma Betty ja Dirty Sexy Money -televisiosarjoja ja muutamia elokuvia.