Perez Hilton: ”Huumeet tappoivat Murphyn!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen illalla Suomen aikaa Yhdysvalloissa uutisoitiin kuinka 32-vuotias suosikkinäyttelijä Brittany Murphy kuoli yllättäen sydänkohtaukseen. Äiti löysi tyttärensä elottomana suihkusta, eikä näyttelijätärtä saatu enää elvytettyä.

Supertähden kuolinsyy on edelleen epäselvä, sillä kuolemantapaus sattui vasta noin puoli vuorokautta sitten. Hollywoodissa spekuloidaan kuitenkin parhaillaan jo kiivaasti siitä miten noin nuori näyttelijätär voi saada kohtalokkaan sydänpysähdyksen.

Julkkismaailman tapahtumista jo vuosien ajan aktiivisesti raportoinut bloggaaja Perez Hilton tuntee supertähdet ja heidän puuhansa varsin hyvin. Hetki sitten hän vihjasi blogissaan, että Murphyn kuoleman takana olisivat huumeet.

– Huumeet tappavat, Perez totesi ensin lyhyesti Twitter-blogissaan.

– Lindsay Lohan ja Courtney Love herätkää! Menkää vieroitukseen ennen kuin on liian myöhäistä. R.I.P. Brittany Murphy,  Perez Hilton jatkoi.

Lisäksi hän kirjoitti varsinaisessa blogissa saman asian vieläkin selväsanaisemmin.

– Tämä on kauhistuttavaa. Erityisesti koska se ei tullut yllätyksenä! Me, ja he jotka tunsivat Brittanyn henkilökohtaisesti, tiesimme tämän olevan odotettavissa. Se ei kuitenkaan tee tästä yhtään vähemmän kauhistuttavaa, Perez Hilton kirjoitti.

Nyt sinäkin voit seurata reaaliajassa supertähtien blogikirjoituksia aiheesta, sillä viihdelehti Stara avasi äskettäin uuden Jetset Live! -nimisen palvelun, joka seuraa ympäri vuorokauden tähtien blogikirjoituksia ja kerää ne yhteen paikkaan.

Uusimmat