Poliisi tutkii Brittany Murphyn mystistä menehtymistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen illalla Suomen aikaa kuolleen näyttelijä Brittany Murphyn kuolinsyy on edelleen selvittämättä. Aviomiehensä omistuksessa olleen talon kylpyhuoneessa sydänkohtauksen saanut 32-vuotias tähti todettiin kuolleeksi tämän päästyä Cedars-Sinain sairaalaan.

Amerikkalaisen TMZ-julkaisun mukaan poliisi on nyt käynnistänyt tutkinnan nuoren näyttelijän kuolemaan johtaneista syistä. Jo eilen illalla Hollywoodissa huhuttiin, että syynä olisivat huumeet. Julkkisbloggaaja Perez Hilton esitti tämän näkemyksen myös julkisesti. Hän kirjoitti blogissaan ettei kuolema tullut hänelle tai näyttelijän läheisille yllätyksenä.

Brittany Murphyn perhe on esittänyt kiitoksensa ihmisten tuesta vaikeana aikana ja pyytänyt mediaa kunnioittamaan läheisten yksityisyyttä.