Rihannan minitoppi oli pudota kesken keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime aikoina esiintynyt selvästi aikaisempaa rohkeammin niin valokuvissa kuin musiikkivideoillaan ja keikoillaan. Tuorein tapaus tulee uudenvuodenaaton televisio-ohjelman nauhoituksista, jossa Rihanna oli vähällä paljastaa liikaa.

Kyseessä oli Carson Dalyn uudenvuodenaaton erikoisohjelman kuvaukset New Yorkissa. Rihanna oli mukana ohjelmassa artistivieraana. Popkaunottarella oli yllään valkoinen takki, jonka alle hän oli pukeunut pienenpienen mustan topin. Katso kuvat tästä.

Toppi oli sen verran pienikokoinen ja löysä, että se oli vähällä paljastaa laulajan rintavarustuksesta enemmän kuin televisiolähetyksessä olisi ollut soveliasta. Lopulta paljastelu oli vain sentistä tai kahdesta kiinni, mutta Rihanna onnistui vetämään esiintymisensä läpi täysillä. Ainakin mieskatsojille taitaa vuodenvaihteessa olla jännittämistä tilanteessa.