Tiger Woods poistui maasta ökyjahdillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suhdesotkujensa takia mediaa pakoileva golf-tähti Tiger Woods on poistunut Yhdysvalloista piiloteltuaan sitä ennen reilun viikon ajan Orlandon luksusasunnollaan. Edellisen kerran Woods on nähty julkisuudessa 27. marraskuuta, kun suhdesotku sai alkunsa.

Nyt X17-julkaisu uutisoi, että Tiger Woods on lähtenyt merille Orlandosta luksusluokan huvijahdillaan, jonka nimi on varsin osuvasti Privacy, eli suomeksi yksityisyys. Hänen uskotaan ohjastaneen aluksensa Bahamalle, mutta määränpäästä ei ole vielä varmuutta.

Woodsin vaimo Elin Nordegren pysyttelee edelleen pariskunnan Floridan Windermeressä sijaitsevassa ykköskodissa. Viime viikolla hän näyttäytyi kaksi kertaa talonsa ulkopuolella, mutta sittemmin hän on pysytellyt piilossa kuvaajilta. Myös perheen lapset ovat pysytelleet sisätiloissa ja poissa heitä vaanivien kuvaajien tähtäimistä. Elinin ja lasten yhteiskuvasta on luvattu kuvaajalle jopa 250.000 dollarin palkkio.