Typeryyden huippu? Artisti toi huumeita oikeussaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Narkkarirokkari Pete Doherty on jälleen alittanut riman toilailuillaan. Taannoin Kate Mossin kanssa seurustellut ja hänenkin uransa samalla pohjamutiin saanut narkomaanilaulaja on nimittäin ylittänyt monien ennakko-odotukset typeryydellään.

Brittilehti The Sun uutisoi hetki sitten, etä Doherty oli tänään oikeudessa vastaamassa aikaisempiin syytteisiinsä. Reissusta tuli kuitenkin varsin pikainen, sillä viranomaiset huomasivat miehen tuoneen huumeita oikeustaloon. Doherty jäi uudelleen kiinni, koska hänen taskustaan putosi turvatarkastuksessa huumeita sisältänyt paketti. Tästä syystä hänet pidätettiin välittömästi uudelleen ja kuljetettiin pidätysselliin odottamaan seuraavaa oikeudenkäyntiä. Katso kuva pidätetystä Dohertystä tästä.

30-vuotias Babyshambles-yhtyeen keulahahmo talutettiin Gloucesterin oikeustalolta kahden poliisin toimesta vastapäisen poliisitalon pidätysselliin. Hieman ennen uutta kiinnijäämistään hänelle oli määrätty heroiinin hallussapidosta ja rattijuopumuksesta yhteensä noin 3.500 euron sakot ja 18 kuukauden ajokielto.