Vaimo ei jätä Tiger Woodsia – ainakaan vielä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Tiger Woodsin lähipiiristä kerrottiin medioille, että supertähden vaimo Elin Nordegren olisi suhdeskandaalin seurauksena 100 prosentin varmuudella jättämässä miehensä ja hakemassa pariskunnan lapsille yksinhuoltajuutta.

Nyt rapakon takaa kantautuu kuitenkin toisenlaisia tietoja. TMZ-julkaisun mukaan Nordegren ei nimittäin olisikaan jättämässä miestään ainakaan vielä. Hänen kerrotaan edelleen pohtivan mitä tekisi avioliittonsa kanssa. Ainakaan vielä avioerohakemusta ei ole jätetty, eikä julkaisun mukaan tulla hetkeen jättämäänkään.

Woodsin avioliittoa ei ole kuitenkaan vielä tämän perusteella pelastettu, vaan ehkä päinvastoin. Ainakaan vielä eroa ei kannata kuitenkaan odottaa. Pari käy nimittäin julkaisun mukaan parhaillaan intensiivistä parisuhdeterapiaa. Vaimon kerrotaan todenneen ystävilleen, että hän olisi voinut selviytyä yhden pettämisen kanssa, mutta nyt eri seksikumppaneita on ilmoittautunut jo ainakin viisitoista, ja osa suhteista on kestänyt pitkään.

Viihdelehti Stara tiedustelee parhaillaan lukijoiltaan heidän ennustettaan siitä onko julkkispari naimisissa vielä uutenavuotena. 63 prosenttia vastanneista uskoo parin eroavan ennen vuoden vaihtumista.

{democracy:107}