Yllättäen kuolleen Murphyn mies ei halua ruumiinavausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen menehtyneen näyttelijä Brittany Murphyn ympärillä vellova huhumylly paisuu parhaillaan kovasti, kun tähden kuolinsyytä ei ole vielä saatu selville. Kuolinsyyntutkija on jo ehtinyt ilmoittaa, että kuollelle näyttelijälle tullaan suorittamaan ruumiinavaus maanantaina tai tiistaina.

Useiden päivien rajun sairastelun jälkeen menehtynyt Brittany Murphy kuoli saatuaan oksennus- ja sydänkohtauksen kotinsa suihkussa. Häntä ei enää onnistuttu elvyttämään. Murphyn aviomies Simon Monjack ilmoitti pian kuolemantapauksen jälkeen, että hän vastustaa ruumiinavausta. Päätös sen suorittamisesta kuuluu kuitenkin viranomaisille.

Monjackin ilmoitus ruumiinavauksen vastustamisesta aiheuttaa nyt ihmetystä Hollywoodissa, sillä se antaa siivet toinen toistaan hurjemmille huhuille. Tähän mennessä kuolinsyyntutkija on kuitenkin jo ehtinyt ilmoittaa, että mikään tähän mennessä esiin tullut ei hänen mukaansa viittaa epäluonnolliseen kuolemaan. Asunnosta ei esimerkiksi löytynyt huumeita tai laittomia lääkkeitä.