Amy Winehouse sikaili väärässä paikassa – poliisitutkinta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulaja Amy Winehouse on julkisuuteen annettujen tietojen mukaan päässyt irti huumeista ja muista päihteistä, mutta käyttäytymään neitokainen ei ole vielä oppinut. Se saatiin huomata lauantaina Lontoossa.

Amy Winehouse oli Milton Keynesissä katsomassa Tuhkimo-tarinan teatteriesitystä, jota oli seuraamassa myös paljon lapsia. Hän kuitenkin äityi huutelemaan kesken esityksen hävyttömyyksiä näyttelijöille. Poptähti huusi kesken esityksen lavalle muiden muassa, että ”Hän on v**tu takanasi!” ja ”V**ut Tuhkiksesta, mene prinssi minun kanssani naimisiin!”.

Muiden istuessa salissa Amy Winehouse seisoi, eikä suostunut istumaan henkilökunnan käskyistä huolimatta, The Sun uutisoi. Esityksen jälkeen Winehousen epäillään käyneen teatterin johtajaan myös fyysisesti käsiksi, ja parhaillaan poliisi tutkii tapahtumia epäiltynä pahoinpitelynä. Silminnäkijöiden mukaan Winehouse repi Richard Poundia hiuksista ja potki häntä.