BB-Niko Saarinen: ”Rajoitan esilläoloani mediassa ja kirjoitan kirjan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien muiden julkisuudesta tuttujen henkilöiden tavoin myös Big Brother -ohjelman viime vuoden tuotantokaudelta tutuksi tullut Niko Saarinen,eli BB-Niko, aikoo rauhoittua joulun viettoon. Lisäksi hän aikoo alkavana vuonna vähentää esilläoloaan julkisuudessa. Niko kirjoitti aiheesta Staran blogissaan.

– Haluan rajoittaa vuonna 2010 esilläoloani mediassa. En halua että menemisiäni, tulemisiani pohditaan ja kommentoidaan missään palstoilla. Luen jatkuvasti kommentteja, jotka toisinaan ovat hyvinkin törkeitä. En kuitenkaan itse tekisi/sanoisi muista sellaista, koskaan, Niko kirjoittaa blogissaan.

Samalla Niko siis kertoi kirjoittavansa parhaillaan kirjaa.

– Loppuvuoden meinaan siispä vain olla ja kirjoitella kirjaani, joka muuten tulee olemaan sittenkin fiktiivinen. Ja sitten ensi vuonna, jos eteen tulee jotain minkä vuoksi olla esillä.. Pohdin tilannetta uudestaan. Selvää kuitenkin on että kirjalleni tietenkin haluan julkisuutta, mutta en kaipaa sitä yksityiselämälleni tällä hetkellä.

Nikon blogia voit seurata viihdelehti Starassa osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen.