Tässä ovat internetin haetuimmat julkkistähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden lähestyessä loppuaan on samalla myös 2000-luvun ensimmäinen vuosikymmen hetken kuluttua päättymässä. Siten onkin nyt ajankohtaista tarkastella mennyttä vuosikymmentä. Tällä kertaa on listattu vuosikymmenen suosituimmat julkkikset Askmen.com -palvelussa tehtyjen nettihakujen perusteella.

Listan ykkösenä vuosikymmenen haetuimpana julkkiksena komeilee itseoikeutetusti Britney Spears, jonka elämään on viime vuosien aikana mahtunut monenlaisia kiinnostavia ala- ja ylämäkiä. Spears ohitti siis tilastoissa myös kaikki kuninkaalliset, näyttelijät, urheilijat ja muut julkkisnimet. Hän oli lisäksi ainoa listan tähti, jonka nettisuosio on pysynyt erittäin korkealla koko vuosikymmenen ajan.

Toisena haetuimpien nimien listalla on hieman eri sarjassa painiva Osama bin Laden, jonka ”nettisuosio” nousi huimasti Yhdysvalloissa tapahtuneiden 9/11-iskujen jälkeen. Kolmantena haetuimpien julkkisten listalla on jalkapalloilija David Beckham, joka asustaa nykyisin Los Angelesissa Victoria-vaimonsa ja lastensa kanssa.

Viiden haetuimman joukkoon mahtuivat vielä prinsessa diana ja pääministeri Tony Blair. Kymmenen listalla olivat lisäksi mukana tässä järjestyksessä Madonna, Simon Cowell, Jade Goody, Madeleine McCann ja Brad Pitt. Listan perusteella voidaan todeta, että kriisit ja skandaalit nostavat selvästi supertähtien mielenkiintoa yleisön silmissä.