Jessica Alba: ”14-vuotiaana minua nolotti olla nätti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kauneimpiin supertähtiin nykyisin lukeutuva perheenäiti Jessica Alba on monien miesten päiväuni, mutta neitokainen on jo aiemmin kertonut ettei itse pidä itseään erityisen kauniina. Viihdelehti Stara tapasi Jessican New Yorkissa, josa hän kertoi myös suhteestaan ulkonäköönsä.

Jessica kertoi olleensa lapsena koulukiusattu, ja sen takia pyrkineensä saamaan koviksen maineen aikuisena.

– Olen kova nyt, koska lapsena en koskaan taistellut vastaan. Yritin pitää kaiken sisälläni, koska en halunnut alentua kiusaajien tasolle. Minusta tuntuu pahalta kaikkien niiden lasten puolesta, joita kiusataan. Minä olen kokenut sen. Tiedän kuinka paljon se sattuu ja tiedän miten se vaikuttaa ihmiseen, Jessica Alba kertoi Staralle.

– Tulen edelleen vainoharhaiseksi, kun minulle ollaan ystävällisiä, sillä lapsena minun piti aina olla varuillani. Puhkesin ulkoisesti kukkaan, kun olin noin 14- tai 15-vuotias, mutta silloinkaan en voinut uskoa sitä saati nauttia siitä. Minua oikeastaan jopa nolotti se, että olin nätti. Fyysisestä voimasta tuli minun kova kuoreni.

Jessica Alban koko haastattelu julkaistaan viihdelehti Starassa lähipäivinä.