Poptähti Lily Allen sai keskenmenon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittilaulaja Lily Allen on paljastanut saaneensa viime vuonna keskenmenon. Hän kertoi The Sun -lehden haastattelussa tapauksen olleen hänen elämänsä pahin kokemus.

Lapsen isä oli 24-vuotiaan Lily Allenin silloinen poikaystävä, Chemical Brothers -yhtyeestä tuttu 39-vuotias Ed Simons. Lily paljasti lehdelle, ettei pystynyt pitkään aikaan ymmärtämään koko tapausta.

– En kyennyt käsittelemään sitä lainkaan. En edes aloittanut sen käsittelemistä ennen kuin laskettu aika tuli. Sitten se iski minuun kuin koko talo olisi kaatunut niskaan. Olen käynyt välillä terapiassa ja välillä en, mutta se on todella auttanut. Sen avulla olen voinut ryhtyä käsittelemään tapahtunutta ja mennä elämässäni eteenpäin, Lily Allen kertoi.

Nykyisin Lily Allen seurustelee rakennusalalla toimivan Sam Cooperin kanssa.