Tässä ”veneessä” Tiger Woods asuu nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa vahvistettiin eilen, että valtavan suhdekohun keskiössä parhaillaan mediaa pakoileva golf-ammattilainen Tiger Woods olisi poistunut maasta jättimäisellä huvijahdillaan. Hänen uskotaan suuntaavan aluksellaan Bahamalle.

Luksusveneessä Tigerillä onkin tilaa piilotella paparazzeilta, sillä noin 20 miljoonan dollarin arvoinen alus tarjoaa kaiken toivottavan. Tilanteeseen osuvasti nimetty Privacy-huvijahti tarjoaa miljardöörille hulppeat puitteet pidempäänkin merellä oleskeluun. Aiemmin Tiger perustelikin jahdin nimivalintaa juuri sillä, että siellä hän ja perhe voivat nauttia arvostamastaan yksityisyydestä. Nyt hän tosin joutuu nauttimaan siitä ilman perhettään.

Christensen-varustamon rakentama yli 47 metriä pitkä alus valmistui vuonna 2004 ja siitä löytyy muiden muassa uima-allas, poreallas, kuntosali, massiivinen keittiö  ja helikopterin laskeutumisalue. Laivassa voi majoittua samanaikaisesti 12 matkustajaa ja yhdeksän miehistön jäsentä. Alus on nykyisin rekisteröity Caymansaarille. Katso kuvat tästä ja tästä.