Isabeli Fontana nakuilee miesten Voguessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Isabeli Fontana ei ole ainakaan suomalaisille vielä kovin tuttu kasvo, mutta neitokainen on ehtinyt tehdä jo pitkän uran mallimaailmassa. Nyt hän poseeraa näyttävissä kuvissa Homem Vogue -lehden kannessa ja sisäsivuilla.

Lehdessä kaunotar nähdään keikistelemässä kameran edessä yläosattomissa ja muuten vähissä vaatteissa. Mukana on lisäksi hauskoja silhuettikuvia neitokaisesta sekä laaja kattaus mustavalkoisia otoksia. Katso kuvat tästä.

26-vuotias brasilialaissyntyinen Isabeli Fontana pääsi Elite Model Look -mallikilpailun finaaliin ollessaan vasta 13-vuotias teinityttö. Seuraavana vuonna hän muutti jo Milanoon, Italiaan, jossa hänen malliuransa sai todella lentävän lähdön. Fontana ei ole vielä noussut A-sarjan supermallien joukkoon, mutta hän on poseerannut lukuisissa nimilehdissä, kuten Vogue, Elle, Sports Illustrated, Bazaar, i-D ja Arena. Lisäksi hän on toiminut muiden muassa Armanin, Chanelin, Raplh Laurenin ja monien muiden brändien mainoskasvona.