Presidentti Barack Obama soitti radiolähetykseen salanimellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama tunnetaan merkittävästi edeltäjäänsä George W. Bushia maanläheisempänä ihmisenä. Tuorein esimerkki tästä tulee mediamaailmasta, kun ”maailman mahtavin mies” soitti yllättäen suoraan radiolähetykseen esittääkseen kysymyksen studiossa vierailleelle Virginian osavaltion kuvernöörille.

Kyseessä oli WTOP-radioaseman lähetys, jossa kuvernööri Tim Kaine oli vieraana vastaamassa kuulijoiden kysymyksiin.

– Nyt meillä on langan päässä seuraava soittaja. Barry Washington DC:stä soittaa, ole hyvä, juontaja otti puhelun vastaan.

– Kuvernööri Kaine, tässä on… Itse asiassa tässä on Yhdysvaltojen presidentti. Minulla olisi kysymys Pohjois-Virgininian liikenteestä, mutta mieluummin sanon, että kuinka ylpeitä olemme palveluksistanne Virginian hyväksi ja toivomme sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää tänä jouluna, Barack Obama totesi.

Soitto tuli kuvernöörille mitä ilmeisimmin täytenä yllätyksenä. Katso video tästä tai artikkelin alta.