Shakira tyrmäävän seksikkäissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin vuoden opintovapaan jälkeen jälleen musiikkirintamalle paluun tehnyt latinotähti Shakira lanseerasi paluunsa myötä myös aikaisempaa selvästi popimman musiikkilinjan ja seksikkäämmän imagon.

Kuluneen vuoden aikana Shakira onkin yllättänyt faninsa moneen otteeseen muiden muassa kuumilla musiikkivideoillaan ja promokuvillaan. Nyt neitokaisen uutta imagoa voidaan ihastella myös kuvasarjassa, joka sisältää aiemmin julkisuudessa nähtyjen kuvien lisäksi myös pari uutta otosta. Katso kuvat tästä.

Virallisten promokuvien lisäksi latinotähti on poseerannut selvästi aikaisempaa rohkeammin myös monien lehtin kansissa ja sisäsivuilla. Shakiran She Wolf -hittikappale oli Suomessakin yksi viime kesän soitetuimpia kappaleita. Levyltä julkaistu toinen singlelohkaisu Did It Again on sekin saanut mukavan suosion.